Unt aromat

de Miha in Sosuri, 28 Apr 2010 | 8611 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt
  • 3 catei usturoi
  • cozile de la o ceapa verde
  • 1 lingurita rozmarin
  • sare si piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Unt aromat:

Usturoiul, cozile de ceapa cu rozmarin, sare si piper se pun intr-un castron (sau mojar daca aveti) si se piseaza pana devin pasta.

Untul moale la temperatura camerei se mixeaza pana devine pufos, apoi se adauga peste pasta si se omogenizeaza.

Se foloseste pentru aromatizarea oricarui fel de carne, a cartofilor sau poate fi servit ca atare, cu paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Unt aromat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

silvi0ara 1

28.04.2010, 10:56

O bunatate,mai ales cad pui o bucatica de unt asa aromat pe o bucata de friptura la gratar.

epurasha2bb 1

04.05.2010, 10:32

wow! asta nu am vazut-o ! yummy!

vanilla 1

30.06.2010, 11:58

ce bine ar merge asta la un pui la cuptor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Lactoneza (maioneza din lapte cu usturoi)